Aanmeldingen 2021/2022: Welkom!

header divider
Home » Algemeen » Aanmeldingen 2021/2022: Welkom!

Elk jaar verheugen we ons op de aanmeldingen in maart: twee dagen en avonden waarop we de nieuwe aanstaande brugklassers en hun ouders ontvangen op het Elde College. Even samen in gesprek over de basisschool en de overstap naar het voortgezet onderwijs. Even tijd om onder het genot van een kopje koffie of een glaasje fris vragen te beantwoorden en alvast een beetje kennis te maken.

Dit jaar was het helemaal anders: vanwege de coronamaatregelen konden we niemand op school ontvangen en moesten ouders hun kinderen digitaal aanmelden. Gelukkig is dat voor niemand een bezwaar gebleken. En om toch nog een beetje persoonlijk contact te hebben, hebben we met (bijna) alle ouders na de aanmelding een telefonisch gesprek gehad. Leuk om het enthousiasme van de nieuwe ouders en leerlingen te horen.

We zijn blij en trots dat ook dit jaar weer veel ouders en leerlingen gekozen hebben voor het Elde College. We gaan er een mooie tijd van maken. Alle nieuwe brugklassers ontvingen een welkomstkaart. Zij krijgen nog een uitnodiging  voor de kennismakingsmiddag en we gaan er van uit dat we ook de ouders nog kunnen ontvangen voor de zomervakantie. We verheugen ons er op! Verdere informatie volgt.

Hiermee houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen om verder te gaan met jouw Elde Experience.