Stan bewandelt het groene pad

Stan bewandelt het groene pad
Home » VMBO-PRO » Stan bewandelt het groene pad

Stan van Oers wist wat hij wilde en ontdekte waar hij goed in is op het Elde College. Hij volgde VMBO-groen en vervolgde na het Elde zijn weg in het groen. Momenteel werkt hij al vijf jaar bij T&G terrein- en groenvoorziening, behaalde allerlei certificaten en begeleidt nu verschillende groenprojecten door het hele land.

Na de brugklas koos Stan voor het groene profiel om lekker in de buitenlucht actief te zijn. Stil zitten was en is nog steeds niet zijn sterkste kant. Hij wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen en daar paste het groene vak prima bij.

Stan vertelt: “Je leert om in alle seizoenen het groen mooi in model te houden. Je gaat met dieren om en kweekt voedsel in de kassen. Kortom lekker bezig zijn. Je doet dit niet alleen op school, maar gaat ook naar verschillende plekken toe waar je jezelf kunt uitleven in het groen of met de dieren.”

Naast dat Stan alle lessen erg leuk vond, was er ook altijd een hele fijne sfeer. “Je had je eigen groepje waarin werd gelachen en samengewerkt. De lessen waren afwisselend en de docenten waren erg fijn om mee te werken. Ze gaven goede informatie, hielpen je met leren en namen echt de tijd voor je. Het was echt een warme en fijne tijd,” aldus Stan.

Stan kijkt terug op een hele fijne tijd bij het Elde College. Hij had een onvergetelijke tijd die hij niet snel zal vergeten.

Hiermee houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen om jouw Elde Experience nog meer te vergroten.